Aracı ateşe verildi, yanmış cesedi 2 kilometre ötede bulundu

Arjantin’in Misiones kentinde, Posadas Ticaret Sicil Merkezi Yardımcı Sekreteri Pablo Achingo aracının ateşe verildi. Achingo’nun aracından 2 kilometre uzakta bulundu..

Aracı ateşe verildi, yanmış cesedi 2 kilometre ötede bulundu
Editör: Karamanca
07 Haziran 2017 - 20:01




Arjantin’in Misiones kentinde, Posadas Ticaret Sicil Merkezi Yardımcı Sekreteri Pablo Achingo aracının ateşe verildi. Achingo’nun aracından 2 kilometre uzakta bulundu.
Evinden halı saha maçı oynamak için çıkan Arjantin’in Misiones kentinde, Posadas Ticaret Sicil Merkezi Yardımcı Sekreteri Pablo Achingo’nun geri dönmemesi üzerine eşi polise haber verdi. Arama çalışması başlatılan Achingo, saat 16.00 sularında itfaiyeciler tarafından ölü olarak bulundu. Yanan bir arabayı söndürmek üzere bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri aracın 2 kilometre uzağında Achingo’nun cesedini buldu. Söz konusu aracın Achingo’ya ait olduğu ve sendika görevlisinin başından yaralandığı ve henüz hayatta iken aracıyla beraber kendisinin ateşe verildiği açıklandı. Olay yerinde yapılan incelemelere göre çalışanın başından darbe aldığı ve vücudunun farklı yerlerinde yanıklar olduğu tespit edildi. Bölge sakinlerinin ifadelerine göre, normal zamanlarda çok sakin olan bölgede dün gece hareketlilik yaşandı. Köpek havlamaları duyduklarını ardından bir araç sesi duyduklarını ifade eden köylülerin beyanatlarından yola çıkarak soruşturmanın derinleştirileceği kesin ölüm nedenin otopsiden sonra öğrenileceği ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum