Başkan Gökçek'in iftar programları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir kurumlarında çalışan eğitimcilerden statüsü tutanlara sözleşmeli kadro sözü müjdesi verdi. Bu durum personel tarafından sevinçle karşılandı..

Başkan Gökçek'in iftar programları devam ediyor
Editör: Karamanca
05 Haziran 2017 - 08:43




Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir kurumlarında çalışan eğitimcilerden statüsü tutanlara sözleşmeli kadro sözü müjdesi verdi. Bu durum personel tarafından sevinçle karşılandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hanım Lokalleri, Aile Yaşam Merkezleri, BELMEK’ler, Gençlik Merkezleri, Çocuk Kulüpleri çalışanları ve aileleri ile iftar yemeğinde buluştu. Ramazan etkinliklerinin yapıldığı Altınpark’ta kurulan alanda iftarını açan personel ve aileleri, semazen gösterisi, tasavvuf müziği konseri ve dualar eşliğinde güzel bir ramazan akşamı geçirdi. İftara, çok sayıda bürokrat ve çalışan, aileleri ile birlikte katıldı. Burada konuşan Gökçek, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaşananları hatırlatarak, “15 Temmuz’da, caddelerde sokaklarda meydanlarda mücadeleler veren tüm kardeşlerimize şahsım adına, Ankaralılar adına Türkiye adına bir sefer daha şükranlarımı sunuyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesinin farkını gösterdiniz” dedi.
Ramazan ayının hayırlı olması temennisinde bulunan Gökçek, Ramazan etkinlik alanında bulunan Kutsal Emanetler Sergisi, kitap fuarı ve panayır ile ilgili bilgiler verdi, Başkentlilere bu sergileri mutlaka görmelerini tavsiye etti

Eğitimcilere kadro müjdesi
İftar programlarında bir araya geldiği personele mutlaka bir müjde verdiğini belirten Başkan Gökçek, şunları söyledi:
“Burada ders ücreti karşılığında çalışan arkadaşlarımızın da mutlaka senelerden beri bir beklentileri var. Onu arkadaşlarımız arasında konuştuk, şöyle bir karara vardık. Şimdi biliyorsunuz, sizin içinizde sözleşmeli personel olma statüsünü tutan var, tutmayan var. Tutmayanlara gerçekten yapabilecek bir şey yok. Hukuken yapamayız, ben istesem de yapamayız. Ama sözleşmeli olarak statüsü tutan bütün arkadaşlarımıza yeni sözleşme taslağı hazırlayarak hepsini inşallah sözleşmeli kadroya alacağız. Bin 500 kişi içerisinde büyük bir ekseriyetinin kadro sahibi olabileceğini düşünüyoruz. Yalnız diğer sözleşmelilere nazaran nüans olacak, onu da zaman içerisinde gideririz. Önemli olan sizlerin artık birer sözleşmeli memur oluşunuz. Senelerden beri emeğiniz geçti. Bunun da müjdesini vermiş oldum. Artık Sayın Cumhurbaşkanımıza, ülkemize daha çok dua edersiniz, inşallah oradan daha çok bize para gelir. Her gün bu heyecanı çoğaltırız İnşallah.”

İmza gününe yine yoğun ilgi
Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, iftarın ardından, kaleme aldığı “Sol Siyaset-Fetö İlişkileri” adlı kitabını Altınpark içinde açılan Kitap Fuarı alanında imzaladı. Ankara’da gerçekleştirdiği ilk imza gününün ikinci gecesinde yine büyük ilgi gören Gökçek, vatandaşları kırmayarak fotoğraflar çektirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı ve uzun kuyrukların oluştuğu imza gününde Başkan Gökçek, kitaplarını tek tek imzaladı.
İmza töreninin sonuna kadar kendisini bekleyen Büyükşehir eğitimcileri Başkan Gökçek’i “Hayallerimiz dönüştü gerçeğe, teşekkürler Melih Gökçek’e” şeklinde tezahürat ile uğurladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum