Ünlü Alışveriş Sitesi Markafoni Kapanıyor

Ünlü alışveriş sitesi Markafoni, 30 Haziran itibariyle faaliyetlerini durduruyor.

Ünlü Alışveriş Sitesi Markafoni Kapanıyor
Editör: Karamanca
01 Haziran 2017 - 12:32




Türkiye'nin ilk özel alışveriş sitesi Markafoni faaliyetlerini durdurma kararı aldı.
Türkiye'de e-ticaretin öncü sitelerinden Markafoni 30 Haziran itibariyle faaliyetlerine son vereceğini duyurdu. Şirketin internet sitesinden müşterileri için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Sevgili Müşterilerimiz;

30 Haziran 2017tarihi itibaritle www. markafoni. com sitemizde yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimize üzülerek son veriyoruz. Kurulmuş olduğumuz 2008 yılından itibaren bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için hepinize teşekkür ederiz. 30 Haziran 2017 tarihine kadar satın alacağınız ürünlere ilişkin olarak sevkiyatlarımız devam etmektedir. Henüz sevk edilmemiş siparişleriniz ve iadeleriniz ile ilgili mevzuata uygun olarak standart işleyişimiz çerçevesinde çalışmalar devam edilecektir.


Siparişleriniz ve iadelerinizin takibi ile ilgili işlemlerinizi web sitemizin 'siparişlerim' sayfasından yapabilir, her türlü soru, öneri ve görüşlerinizi info@markafoni.com adresine mail atarak iletebilirsiniz" 
Siteye giriş yapanlar bu yazı ile karşılaştı.

markafoni

 

2008 YILINDA KURULDU

Türkiye’nin ilk özel alışveriş sitelerinden Markafoni, 2008 yılında kuruldu. Giyim, aksesuar, kozmetik, ayakkabı, çanta ve dekorasyon başta olmak üzere pek çok kategoride yüzde 90’a varan özel indirimlerle üyelerine sunan Markafoni'nin birçok kullanıcısı bulunuyordu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum