Reklam

Türk bayrağı üzerine el koyarak ant içtiler

Kütahya’nın Şaphane Anaokulu’nun hazırlamış olduğu ’İlkokula Başlama Şenliği’, Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.Öğrencilerin bayrak üzerine el koyup ant içmeleri duygulu anlar yaşattı..

Türk bayrağı üzerine el koyarak ant içtiler
Editör: Karamanca
27 Mayıs 2017 - 10:20




Kütahya’nın Şaphane Anaokulu’nun hazırlamış olduğu ’İlkokula Başlama Şenliği’, Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.Öğrencilerin bayrak üzerine el koyup ant içmeleri duygulu anlar yaşattı.
İlk olarak Şaphane Anaokulu öğrencileri, idareci ve öğretmenleri refakatinde Kaymakam Oltan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek, etkinliklerine davet ettiler.
Etkinliklerde; şenliğinin açılış konuşması Okul Müdür Vekili Neslihan Çaputcu tarafından yapıldı.
Çaputçu, ’’Okul öncesi dikkate alındığında anaokulların çocukların eğitim sürecinde önemli bir başlangıç noktası olduğunu kabul etmemek mümkün değildir. Biz öğretimciler bu bilinçle hareket ederek çocuklarımızı özgüvenleri gelişmiş, paylaşımcı sosyal bireyler olarak topluma kazandırmaya çalışmaktayız’’dedi.
Öğrenciler ve öğretmenleri tarafından hazırlanan gösteriler ve şiirler liseli ve üniversiteli öğrencilerin mezuniyet törenlerini aratmadı.Öğrencilerin sergilediği halk oyunları, skeçler katılımcılara coşkulu anlar yaşattı.
Daha sonra Öğrencilerin masa üzerine serilen Bayrak’la vatanımıza milletimize faydalı birer birey olacağız diye and içmeleri duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.
Öğrencilerin belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.
Daha sonra Şaphane Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ürünlerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.Öğrencilerin kendi el becerileriyle hazırladığı eserlerden oluşan sergi vatandaşlar ve protokol tarafından büyük beğeni topladı.(YD-EFE)


YORUMLAR

  • 0 Yorum