Reklam

Polisten kaçarken ırmakta kaybolan iki genç bulunamadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde üç gün önce polisten kaçarken ırmağa girdikleri ve boğuldukları iddia edilen 2 kişiyi arama çalışmalarından sonuç alınamadı..

Polisten kaçarken ırmakta kaybolan iki genç bulunamadı
Editör: Karamanca
24 Mayıs 2017 - 10:09




Antalya’nın Manavgat ilçesinde üç gün önce polisten kaçarken ırmağa girdikleri ve boğuldukları iddia edilen 2 kişiyi arama çalışmalarından sonuç alınamadı.
Pazar günü akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin hırsızlık şüphelisi olarak takibe aldığı 3 kişi, çalıntı olduğu belirlenen plakasız motosikletle kaçtıktan sonra Ulukapı Mahallesi Sakallar mevkiinde motosikleti bırakarak ortadan kayboldu. Motosikletin bulunduğu yerdeki güvenlik kamerasında şüphelilerden 2’sinin ırmak istikametine, 1’inin ise tepelik alana kaçtıkları görülürken, vatandaşlar kaçan 2 kişinin ırmağa girdiğini, bir daha görmediklerini belirttiler. Şüpheli şahısların ırmakta boğulmuş olma ihtimali üzerine olay akşamı kıyıda yapılan aramalarda bir sonuç alınamadı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubeye bağlı dalgıçlar tarafından yapılan arama çalışmasından da sonuç alınamadı. Dalgıç polisler olay yerinden itibaren Küçük Şelale’ye kadar olan yaklaşık 2 kilometrelik mesafeyi tararken, gençlerin izine rastlanmadı. Manavgat Irmağı’nda akıntının çok fazla olduğu belirtilirken, arama çalışmalarına son verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum