Reklam

Uyuşturucu operasyonunda 14 yaşında torbacı yakalandı

Adana’da sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda polis önce içenleri daha sonra da satanları şok baskınla yakalarken, bir torbacının 14 yaşında olması polisi bile şaşkına çevirdi..

Uyuşturucu operasyonunda 14 yaşında torbacı yakalandı
Editör: Karamanca
23 Mayıs 2017 - 09:10




Adana’da sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda polis önce içenleri daha sonra da satanları şok baskınla yakalarken, bir torbacının 14 yaşında olması polisi bile şaşkına çevirdi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sokakta uyuşturucu satan ve "torbacı" diye tabir edilen zanlıların yakalanması için şok baskın düzenledi. Polis aynı anda Çamlıbel, Uçak, Akkapı ve Hürriyet mahallelerine yaptığı baskında önce uyuşturucu satın alanları yakaladı.
Polis daha sonra da uyuşturucu satanlara satış anında şok baskın yaptı. Zanlılar, polisi fark edince uyuşturucuları ve paraları atıp kaçmaya çalıştı. Ancak polis havaya ateş ederek zanlıları tek tek yakaladı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Polis operasyonda Veysel B. (19), F.B. (14), Ekrem K. (25), Fırat Ö. (27), Yunus Y. (32), İzzettin A. (22), Osman K. (31), Ramazan R. (40) ve Yakup D.’yi (21) gözaltına aldı. Gözaltına alınan bir torbacının 14 yaşında olması polisi bile şaşkına çevirdi. Operasyondan sonra polis mahallede yaptığı aramada taşların altından, binaların demir korkuluklarından 450 paket esrar, 2 bin 375 uyuşturucu hap, 90 gram eroin, 350 kök Hint keneviri, 2 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, uyuşturucu ticaretinden elde edilen 9 bin 400 lira ele geçirdi.
Gözaltına alınan 9 şahıs tutuklanırken, bir kişinin "Büyük devletimizden özür diliyoruz" demesi dikkat çekti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum