Antalya'da köpeğini gezdiren adamı vurarak öldürdü

Antalya’da 55 yaşındaki bir kişi, köpeğini gezdiren 62 yaşındaki komşusunu tabancayla öldürdü..

Antalya'da köpeğini gezdiren adamı vurarak öldürdü
Editör: Karamanca
23 Mayıs 2017 - 09:14




Antalya’da 55 yaşındaki bir kişi, köpeğini gezdiren 62 yaşındaki komşusunu tabancayla öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, olay, saat 05.50 sırasında Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi, 1989 Sokak ile 1987 Sokak’ın kesiştiği noktada meydana geldi. Turizm sektöründen emekli olan ve Antalya ve yurt dışındaki çeşitli otellerde üst düzey yönetici olarak çalışan 62 yaşındaki Ahmet Selçuk Atasoy, sabah saatlerinde golden cinsi köpeğini gezdirmek için evinden çıktı. Sokak başındaki parka köpeğini getiren Atasoy’a, bu sırada parkın karşısındaki apartmanın birinci katında oturan oto elektrik dükkanı işletmecisi 55 yaşındaki Erol Karayel, "Bu saatte köpek mi gezdirilir? Havlamasından uyuyamıyoruz. Köpeğinizi bu parktan geçirmeyin" dedi.
Bunun üzerine Karayel ile Atasoy tartışmaya başladı. Aralarında daha önceden de köpek gezdirme ve havlama seslerinden tartışma yaşandığı ileri sürüldü. Tartışmanın devam etmesi üzerine evinden tabanca ile inen Karayel, Atasoy’a 7 el kurşun yağdırdı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Özel bir hastaneye kaldırılan Atasoy, burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Erol Karayel ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Atasoy’un köpeği ise başka bir hayvansever arkadaşının evine bırakıldı.
Ahmet Selçuk Atasoy’un alışveriş yaptığı market sahibi Erhan Tavukçu, sabah gazeteleri sıraladığı esnada park yakınından silah seslerini duyduğunu belirterek, “5-6 el silah sesi geldi. Sokakta kimse yoktu. Komşusu Selçuk beyin köpeğini götürüyordu. Bende sorunca, ’Selçuk beyi vurdular’ dedi. Köpek oradan geçsin geçmesin muhabbeti nedeniyle bu olay olmuş. Ölen kişi, sakin mütevazi biriydi. Tek başına yaşıyordu. Mahallemizde sevilen bir adamdı ve her sabah köpeğini gezdirmeye çıkardı” diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum