FETÖ şüphelisi kadın sağlık kontrolüne güneş gözlüğüyle girdi

Afyonkarahisar’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8’i kadın 11 kişi adliyeye sevk edilirken, kadın şüphelilerden birisinin polis minibüsü ile sağlık kontrolü için getirildiği hastaneye güneş gözlükleri ile girmesi dikkat çekti..

FETÖ şüphelisi kadın sağlık kontrolüne güneş gözlüğüyle girdi
Editör: Karamanca
22 Mayıs 2017 - 12:50




Afyonkarahisar’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8’i kadın 11 kişi adliyeye sevk edilirken, kadın şüphelilerden birisinin polis minibüsü ile sağlık kontrolü için getirildiği hastaneye güneş gözlükleri ile girmesi dikkat çekti.
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ ile iktisakı olduğu iddia edilen ve örgütün mesajlaşma programı olan “ByLock” kullandıkları öne sürülen şahıslara yönelik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından operasyon yapıldı. Operasyonda 8’i kadın 11 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahısların birçoğunun ByLock kullanıcısı olduğu ve daha önceki dönemlerde tutuklanan FETÖ şüphelilerinin eşleri olduğu belirtildi.
Gözaltındaki şahıslar adliyeye sevk edilmeden önce geniş güvenlik önlemleri altında polis minibüsü ile sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesine getirildi. Kadın şüphelilerden birisinin gözünde güneş gözlüğü ile hastaneye girmesi dikkatlerden kaçmadı. Şahıslar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Alınan bilgilerde şahısların akşam saatlerinde mahkemeye sevk edilecekleri öğrenildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum