Reklam

Antalya'da emniyetten 'Huzurlu Sokaklar' uygulaması

Antalya’da valilik ve emniyet koordinesinde ‘Huzurlu Sokak Uygulaması’ gerçekleştirildi..

Antalya'da emniyetten 'Huzurlu Sokaklar' uygulaması
Editör: Karamanca
18 Mayıs 2017 - 06:57




Antalya’da valilik ve emniyet koordinesinde ‘Huzurlu Sokak Uygulaması’ gerçekleştirildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün 09.00-15.00 saatleri arasında huzurun ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları terminal, gar, hastane, park, bahçe gibi bölgelerde, kamu düzenini bozan kişilere yönelik ’Huzurlu Sokaklar Uygulaması’ gerçekleştirdi.
Antalya Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen uygulamada, Asayiş, Yabancılar, Çocuk, Trafik Denetleme, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri başta olmak üzere, diğer ilçelerdeki personellerden ve belediyeler, İl Göç İdaresi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personellerinden takviye alındı. 331 personelin 69 farklı noktada yapılan denetimlerde bin 18 kişi ve 58 aracın sorgusu gerçekleştirildi. Yine denetimlerde sorgulanan kişiler arasından aranması bulunan 3 kişi yakalanırken, dilencilik ve aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğü ihlal eden 3 kişiye ceza kesildi. Kabahatler Kanunu’nun 33. Maddesi’nden (Dilencilik) 20 kişi ile trafiği tehlikeye sokan 1 kişiye de bin 696 TL idari yaptırım kararı uygulandı.
Uygulama esnasında ayrıca, 4 yabancı uyruklu şahıs da idari işlem yapılmak üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Ekipler, Suriye uyruklu 45 kişiye de tebligat yapıp, Suriyeli 5 çocuğu da ailesine teslim etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum