Hakkari'de FETÖ/PYD operasyonu: 1 tutuklama

HAKKARİ (İHA) – Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PYD terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi tutuklandı..

Hakkari'de FETÖ/PYD operasyonu: 1 tutuklama
Editör: Karamanca
12 Mayıs 2017 - 15:38




HAKKARİ (İHA) – Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PYD terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi tutuklandı.
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet teşkilatı içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem imamlar’ olarak adlandırılan yapıya yönelik ülke genelinde operasyon yapıldığı hatırlatıldı. Bu kapsamda daha önce kentte faaliyet gösterdiği anlaşılan ve yapılan araştırmalarda Kahramanmaraş’ta bulunduğu tespit edilen Y.T. ile Hatay’da olduğu tespit edilen Y.K. isimli şahısların operasyonla yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi. Açıklamada, “Şahıslar, gerekli tahkikatın yapılabilmesi için Hakkari Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze getirilmişlerdir. 9 Mayıs 2017 günü adli mercilere sevk edilen şahıslardan Y.T. etkin pişmanlık yasasından faydalanarak adli kontrol kararıyla serbest kalmış, Y.K. ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum