Eskişehir'deki uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheliler adliyede

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın koordinesinde 81 ilde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara karşı eş zamanlı yapılan operasyon sonucu Eskişehir’de gözaltına alınan 10 şüpheliden 6’sı adliyeye sevk edildi..

Eskişehir'deki uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheliler adliyede
Editör: Karamanca
09 Mayıs 2017 - 12:55




Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın koordinesinde 81 ilde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara karşı eş zamanlı yapılan operasyon sonucu Eskişehir’de gözaltına alınan 10 şüpheliden 6’sı adliyeye sevk edildi.
Önceki gün sabah saatlerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 9 ayrı adreste Narkotik Suçlarla Mücadele, Asayiş ve Özel Harekat birimlerinde görevli 150 personel ve Uyuşturucu Arama Köpeği Lady ile eş zamanlı olarak operasyon yapılmıştı. Yapılan eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli yakalanmış, adreslerde yapılan aramalarda ise, 317 gram bonzai ve 1 çıkı satışa hazır hale getirilmiş bonzai, 2 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi, 13 adet ecstasy hap ile 3 adet pompalı tüfek,1 adet tabanca ile 29 adet de fişek ele geçirilmişti.
Gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen ve ifadeleri alınan şüphelirden 3’ü serbest bırakılırken, 1 şüpheli ise Çocuk Şube Müdürlüğüne sevk edildi. Şüphelilerden 6’sı ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum