AK Parti Mezitli'ye bir günde 100'ün üzerinde yeni üye

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 979 gün sonra kurucusu olduğu AK Parti’ye üye olmasıyla Mezitli ilçesinde de bir günde 100’ü aşkın kişinin AK Parti’ye üye olduğunu bildirdi..

AK Parti Mezitli'ye bir günde 100'ün üzerinde yeni üye
Editör: Karamanca
04 Mayıs 2017 - 06:44




AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 979 gün sonra kurucusu olduğu AK Parti’ye üye olmasıyla Mezitli ilçesinde de bir günde 100’ü aşkın kişinin AK Parti’ye üye olduğunu bildirdi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mezitli İlçe Başkanı Gültekin, “Sayın Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar partiye üye olduğu gün partiye üye olmak isteyen Mezitlililer, büyük bir ilgi göstererek partimize üye başvurusunda bulundular. Normalde haftada 10-15 olan üye kayıt sayımız bir günde 100’ü geçti. Yönetim Kurulu olarak yaptığımız toplantı sonrasında üye başvurularını kabul ettik. Bu, Sayın Cumhurbaşkanımıza halkımızın gösterdiği sevginin açık göstergesidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı gün bu kutlu davaya üye olmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünen Mezitli halkımıza gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkürlerimi sunarım. AK Parti ailemiz her geçen gün büyüyor ve genişliyor. Biz de bu kutlu davanın bir neferi olarak bu teveccühe layık kalmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum