Reklam

Bingöl'de 3 uyuşturucu taciri tutuklandı

Bingöl’de jandarma ekipleri tarafından 4 ilde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonundan gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı..

Bingöl'de 3 uyuşturucu taciri tutuklandı
Editör: Karamanca
10 Nisan 2017 - 09:13




Bingöl’de jandarma ekipleri tarafından 4 ilde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonundan gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Genç Cumhuriyet başsavcılığı talimatı doğrultusunda Genç ilçe kırsalında örgütlü olarak uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendiğini bildirdi.
Bingöl, Diyarbakır, Bursa ve İstanbul’da belirlenen 6 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendiği belirtilen açıklamada, “Operasyon neticesinde 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış firari olarak aranan 2 şüphelinin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir. Yakalanan 5 şüpheliden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, 2 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır” denildi.
Açıklamada, ayrıca İstanbul’da polis karakolundan firar eden ve ‘Görevi yaptırmamak için direnme, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak, konut dokunulmazlığını ihlal ve hırsızlık’ olmak üzere 5 ayrı suçtan aranan bir şüphelinin yakalanarak Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildiği belirtildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum