Önleyici Hizmetlerin bir haftalık icraatları

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir haftada gerçekleştirdikleri icraatları açıklandı..

Önleyici Hizmetlerin bir haftalık icraatları
Editör: Karamanca
07 Nisan 2017 - 14:11




Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir haftada gerçekleştirdikleri icraatları açıklandı.
Yapılan açıklamada, ekipler tarafından yürütülen önleyici devriye hizmetleri uygulama ve çalışmalarda, “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçu şüphelisi 4 kişi yakalandı. şahıslardan 16,28 gram bonzai, 10 gr. esrar ve 10 adet extacy hap elde edildiği bildirildi. Ekiplerce müdahale edilen olaylarda ise, 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatlı tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 13 adet fişek, 2 adet kesici delici alet, hırsızlık şüphelisi 3 şahıs, çalıntı motor şüphelisi 2 şahıs ile çalıntı bisiklet şüphelisi 1 şahıs yakalandı, toplamda çeşitli suçlardan 14 şahsa adli ve idari işlem yapıldığı belirtildi.
Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında, bir haftada, 2 bin 654 şahıs ve 902 araç hakkında GBT sorgusu yapıldığı, çeşitli suçlardan aranan 7 şahıs, 3 bakaya yakalandığı, 5 araca ve sürücüsüne trafik yönünden işlem uygulandığı, 5 adet hacizli/yakalamalı araca işlem yapılırken, çeşitli suçlardan toplam 59 şahsa adli ve idari işlem başlatıldığı bilgisi verildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum