Eskişehir ve Bursa'da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün İstanbul’da başlattığı takip ve ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 6 şüpheli yakalandı. Şüpheliler arasında, Eskişehir’deki birçok uyuşturucu maddeye bağlı ölümlerde birinci derecede sorumlu olduğu belirtilen H.K. isimli bir satıcının da bulunduğu öğrenildi..

Eskişehir ve Bursa'da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu
Editör: Karamanca
06 Nisan 2017 - 09:51




Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün İstanbul’da başlattığı takip ve ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 6 şüpheli yakalandı. Şüpheliler arasında, Eskişehir’deki birçok uyuşturucu maddeye bağlı ölümlerde birinci derecede sorumlu olduğu belirtilen H.K. isimli bir satıcının da bulunduğu öğrenildi.

Eskişehir’de, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, meydana gelen uyuşturucu madde kullanımı sonucu ölümlerin önlenmesi için satıcılara yönelik bir çalışma başlatıldı. İstanbul’da başlatılan takip sonucu Bursa üzerinden Eskişehir’e çok miktarda uyuşturucu getirmeyi amaçlayan şüpheliler takibe alındı. Şüpheliler M.K., T.A., M.N., H.K. ve Y.K., dün Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevlilere birlikte eş zamanlı yapılan operasyonlar sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 3 kilo 538 gram bonzai, 54, 40 gram kokain, 2,70 gram plaka esrar, 12 ecstasy uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili ismi açıklanmayan bir şüpheli de Eskişehir’de yakalandı.

Yakalanan bir şüpheli birçok uyuşturucuya bağlı ölümden sorumlu
Şüpheliler arasındaki H.K.’nin, Eskişehir’de özellikle bonzai maddesine bağlı ölümlerin yaşanmasında sorumlu olan bir uyuşturucu satıcısı olduğu belirtildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum