Mersin'de 4 kilo 224 gram esrar yakalandı

Mersin polisi, torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 152 paket satışa hazır, 3 kilo 160 gramda poşet içinde paketlenmek için bekleyen esrar ele geçirildi. Operasyonda 1 kişi göz altına alınırken, olayla ilgili bir kişinin de arandığı öğrenildi..

Mersin'de 4 kilo 224 gram esrar yakalandı
Editör: Karamanca
06 Nisan 2017 - 07:24




Mersin polisi, torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 152 paket satışa hazır, 3 kilo 160 gramda poşet içinde paketlenmek için bekleyen esrar ele geçirildi. Operasyonda 1 kişi göz altına alınırken, olayla ilgili bir kişinin de arandığı öğrenildi.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, torbacı tabir edilen sokak satıcılarına göz açtırmıyor. Çocukları ve gençleri zehirleyen sokak satıcılarına yönelik ekipler, son olarak Cumhuriyet Savcılığından alınan arama izniyle merkez Toroslar ilçesine bağlı Turunçlu Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 152 paket satışa hazır halde, poşet içerisinde paketlenmek için bekleyen 3 kilo 160 gram esrar ele geçirildi. Toplamda 4 kilo 224 gram esrarın ele geçirildiği operasyonda, 1 kişi göz altına aldı. Ekipler, olayla ilgili bir kişinin de aranmasını sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum