Reklam

Karaman'da Muhsin Yazıcıoğlu Anıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Kültür Ahlak ve Medeniyet Öğrenci

Karaman'da Muhsin Yazıcıoğlu Anıldı
Editör: Karamanca
29 Mart 2017 - 07:26




Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Kültür Ahlak ve Medeniyet Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anma Programı’ düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program Topluluk Başkanı Furkan Çörten’in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Topluluk Başkan Yardımcısı Talip Kaymaz, bir Allah dostunun vuslat yıl dönümü için toplandıklarını belirterek şunları söyledi: “Muhsin Yazıcıoğlu kıymeti öldükten sonra anlaşılan, yeri kolay kolay doldurulamayacak bir vatan evladıdır. Muhsin Yazıcıoğlu demek; çocukluktan beri cihan mefkûresi hayalleri kuran, ömrünü bu çileli yolda şehitlikle taçlandıran, iman ve cesaretin ete kemiğe bürünmüş hali demektir.” 

Kaymaz, Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle andıklarını belirterek, “Ebedi liderimiz ve gönlümüzün mimarı şehidimizin hakka varışının sekizinci yıl dönümünde bizlerle olduğunuz için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.“ diyerek sözlerini noktaladı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan. V. Prof. Dr. Ali Şahin ise düzenlenen bu programın Muhsin Yazıcıoğlu’na bir vefa borcu olduğunu ifade ederek, “Yazıcıoğlu, Türkiye’ye mührünü vurmuş bir Allah dostudur. Kendisine hayran bırakan şahsiyet ve karakterlerden olduğu için böyle kişilerin anılmaya ihtiyacı var. Allah ona rahmet eylesin ve bizleri de öyle güzel insan eylesin inşallah.” dedi.

Program, Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatından kesitler sunan video gösteriminin ardından sona erdi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum