Reklam

Ankara MHP'den 16 Nisan seferberliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, il yöneticileri ile birlikte ilçe ilçe 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Anayasa Değişikliği Referandumu çalışmaları için seferber oldu. İl Başkanı Fatih Çetinkaya, referandum öncesi MHP Ankara İl Teşkilatının da çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade ederek “Türkiye, çok önemli bir süreçten geçiyor. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensupları olarak da bunun farkındayız. 16 Nisan’da neden evet denilmesi gerektiği yolunda açıklamalarda bulunmak için seferber olduk” dedi..

Ankara MHP'den 16 Nisan seferberliği
Editör: Karamanca
27 Mart 2017 - 05:23




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, il yöneticileri ile birlikte ilçe ilçe 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Anayasa Değişikliği Referandumu çalışmaları için seferber oldu. İl Başkanı Fatih Çetinkaya, referandum öncesi MHP Ankara İl Teşkilatının da çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade ederek “Türkiye, çok önemli bir süreçten geçiyor. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensupları olarak da bunun farkındayız. 16 Nisan’da neden evet denilmesi gerektiği yolunda açıklamalarda bulunmak için seferber olduk” dedi.
Çetinkaya, yönetim değişikliğine gidilen teşkilatlarla birlikte diğer ilçe başkanlıklarına da ziyaretlerde bulunduğunu belirterek bir hafta içinde Gölbaşı, Kahraman Kazan Yenimahalle, Pursaklar, Kalecik, Nallıhan, Beypazarı, Güdül ve Ayaş’ta ilçe yöneticileri ve partililerle bilgilendirme toplantıları gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Türkiye için evet
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, ilçe ziyaretleriyle ilgili olarak şunları söyledi:
“Ziyaret ettiğimiz ilçelerimizde yaptığımız toplantılara hem partililerimizden hem de sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinden yoğun katılımlar oluyor. Kendilerine 16 Nisan’daki referandumda neden evet demeleri gerektiğinin gerekçelerini anlatıyoruz.
Ankara Teşkilatı olarak referandum nedeniyle seferber olduk, yolara düştük. İç ve dış güçler, ne yazık ki ülkemizin yaşadığı tarihi yürüyüşü engellemeye çalışıyorlar. Ne yazık ki, yaşanan birlik ve beraberliği çekemeyenler var.
15 Temmuz ihanet kalkışmasının ardından yaşanan gelişmeler ışığında Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin izinde ve emrinde olarak devlet İçin evet, millet İçin evet, Cumhuriyet İçin evet, Türklüğün bekası için evet, Türkiye İçin evet diyoruz.”
İki büyük bölge toplantısı
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Ankara Teşkilatı olarak 29 Mart Çarşamba günü 2. Bölgenin bilgilendirme toplantısını Pursaklar’da Saray Selçuklu Kültür Merkezi’nde, 1. Bölgenin bilgilendirme toplantısını 31 Mart Cuma günü Sincan Kültür Merkezi’nde yapacaklarını açıkladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum