Karaman'da Filenin Şampiyonları Belli Oldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ve 8 kulüp takımının birincilik mücadelesine sahne olan Kulüplerarası Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakaları final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Karaman'da Filenin Şampiyonları Belli Oldu
Editör: Karamanca
27 Mart 2017 - 06:48




Karaman’da sportif etkinlikler her hafta farklı spor branşlarında yoğun bir şekilde devam ediyor. Okul sporları, bölge grup müsabakaları, Anadolu yıldızlar ligi ve kulüp müsabakalarında oynanan bir birinden heyecanlı karşılaşmalarla adeta spora doyan sporseverler son olarak yıldızlar kulüp voleybol müsabakalarıyla heyecan dolu bir üç gün yaşadı. 


22-24 Mart tarihleri arasında Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 8 takımın mücadelesine sahne olan yıldızlar kulüp voleybol müsabakaları bir birinden renkli görüntülere sahne oldu. Üç gün süren karşılaşmalarda sporcular kadar tribünlerde yerini alan sporseverlerde sporcuların heyecanına ortak oldu. 


Heyecan dolu ve çekişmeli maçların oynandığı turnuvada zafere ulaşan taraf ise erkeklerde Spor Lisesi A Takımı olurken kızlarda ise Spor Lisesi B Takımı oldu.


Müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya, Voleybol İl Temsilcisi Ali Sak ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nurcan Taşkuyu tarafından verildi.


Turnuva sonunda oluşan genel sıralama ise şöyle oldu;


Erkekler
1.    Spor Lisesi Kulübü A Takımı
2.    Fatih Lisesi Kulübü
3.    Spor Lisesi Kulübü B Takımı
Kızlar
1.    Spor Lisesi Kulübü B Takımı
2.    Spor Lisesi Kulübü A Takımı
3.    Fatih Lisesi Kulübü

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum