Reklam

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu; 'Yaşlılar başımızın tacıdır'

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle Bor Ahmed Kuddusi Huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile bir araya geldi..

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu; 'Yaşlılar başımızın tacıdır'
Editör: Karamanca
23 Mart 2017 - 09:52




Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle Bor Ahmed Kuddusi Huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.
Vali Peynircioğlu; “Bizler, hayatı yaşlılarımızın paylaştıkları tecrübeler sayesinde öğreniriz. Bu nedenle onlar bizim baş tacımızdır.” dedi.
Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeni ile Niğde Valiliği’ne bağlı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Bor Ahmet Kuddusi Huzurevinde program düzenlendi.
Programa, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, TBMM İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, 21’inci Ana İkmal Merkezi Komutanı İkmal Albay Mustafa Kaplan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca ile Huzurevi sakinleri katıldı.
Ziyarette, Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek onların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Peynircioğlu; “Huzurevinde bulunan vatandaşlarımız bizlere emanettir. Bu nedenle onları memnun etmek en önemli vazifemizdir.” dedi.
Geçmişimiz ve geleceğimiz arasında köprü kuran en değerli varlıkların büyüklerimiz olduğunu vurgulayan Vali Peynircioğlu; “Yaşlılarımıza ilgi ve yakınlık göstererek, onların hayır dualarını alıp, gönüllerini hoş tutmak gerekir. Onlar, tecrübelerini bizlerle paylaştıkça hayatımızdaki iyiyi ve kötüyü anlamamız kolaylaşır. Bu vesile ile değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor; sağlıklı, mutlu ve bereketli ömürler diyorum.” şeklinde konuştu.
Huzurevi sakinlerince şarkı ve şiirlerin okunduğu programda Vali Peynircioğlu ve Protokol Üyeleri hep beraber Bocce oynadı.
Ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Huzurevi sakinleri ise Vali Peynircioğlu’na teşekkür ettiler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum