Reklam

Karaman Kent Konseyi Bilinçlendiriyor

Karaman Kent Konseyi Engelli Meclisi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Eğitim

Karaman Kent Konseyi Bilinçlendiriyor
Editör: Karamanca
22 Mart 2017 - 12:20




Karaman Kent Konseyi Engelli Meclisi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Eğitim Uygulama Okulu’nun ortak çalışmasıyla 21 Mart Salı günü “Down Sendromu” ve “Cinsel Eğitim ve Mahremiyet” konusunun anlatıldığı iki ayrı seminer verildi.


“Down Sendromu” konulu seminer gerçekleştirildi.

    Karaman Kent Konseyi Engelli Meclisi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Eğitim Uygulama Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği Down Sendromu konulu seminer verildi.

    Karaman Kent Konseyi Başkanlığı'na bağlı Engelli Meclisi ile  Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Eğitim Uygulama Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği seminer Emekli ve Engelli Dinlenme Evi'nde yapıldı. Ailelerin down sendromlu çocukları ile birlikte katıldığı seminerin açılışında Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İlknur Harani, semineri aileleri ve toplumu bilinçlendirmek için yaptıklarını söyledi. Konuşmalarının ardından Rehberlik ve Araştırma Merkezi Özel Eğitimci Hacer Özkaya seminere katılan vatandaşlara Down Sendromunu anlattı. Gerçekleştirilen sunumdan sonra Hacer Özkaya ailelerin sorularını yanıtladı

"Cinsel Eğitim ve Mahremiyet" konulu konferans verildi.

    Karaman Kent Konseyi Engelli Meclisi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Eğitim Uygulama Okulu’nun  ortaklaşa düzenlediği "Cinsel Eğitim ve mahremiyet" konulu konferansı verildi

"Cinsel Eğitim ve mahremiyet" konulu konferans Klinik Psikolog Cansu Büyüködük tarafından verildi.
    Seminer sonrasında konuşan Karaman Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İlknur Harani şunları söyledi: " Bugün burada "Cinsel Eğitim ve Mahremiyet" konulu konferans tertipledik. Bu tür faaliyetlerimiz her zaman devam edecektir. Bu tür etkinliklerimizin faydalı olacağına inanıyorum" ifadelerini verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum