Emniyet müdürünün adı ve iş vaadiyle 140 bin liralık dolandırıcılık iddiası

Adana’da emekli 1. sınıf emniyet müdürünün ismini kullanarak bir kişiyi, işe aldıracağı vaadiyle 140 bin lira dolandırdığı ileri sürülen zanlı yakalandı..

Emniyet müdürünün adı ve iş vaadiyle 140 bin liralık dolandırıcılık iddiası
Editör: Karamanca
22 Mart 2017 - 06:25




Adana’da emekli 1. sınıf emniyet müdürünün ismini kullanarak bir kişiyi, işe aldıracağı vaadiyle 140 bin lira dolandırdığı ileri sürülen zanlı yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Serkan Ç. iş arayan bir kişinin olduğunu öğrenince şahısla irtibata geçti. Serkan Ç. emekli 1. sınıf emniyet müdürünü tanıdığını onun sayesinde kendisini işe aldırabileceğini ancak 140 bin lira para vermesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine şahıs 140 bin lira parayı zanlıya verip işe girmek için beklemeye başladı. Ancak aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen şahıs bir türlü işe giremedi. Bunun üzerine zanlıyı arayıp sorduğunda da beklemesi gerektiği cevabını aldı. Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen bir türlü sonuç çıkmayınca şahıs, polise giderek dolandırıldığı iddiasında bulundu. Şikayet üzerine Serkan Ç. yakalandı. Zanlı, ifadesi alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine gönderilen zanlı burada basın mensuplarına, "Ben kimseyi dolandırmadım, kesinlikle yalan bana iftira atıyorlar. Bu zamana kadar kimi dolandır mışım? sicilime baksınlar. Neden gözaltına alındığımı bile bilmiyorum" dedi.
Zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum