Bodrum'un güzellikleri Aydınlılara tanıtıldı

Tanıtım çalışmalarının ilk ayağı olan Aydın’da Bodrum’un güzellikleri farklı bir bakış açısıyla Aydın halkına anlatıldı. Bodrum Tanıtım Tırını ziyaret eden vatandaşlar ise projeye ilgi gösterdi. Bodrum’un çok güzel bir yer olduğunu söyleyen vatandaşlar, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek beğenilerini dile getirdi..

Bodrum'un güzellikleri Aydınlılara tanıtıldı
Editör: Karamanca
22 Mart 2017 - 05:34




Tanıtım çalışmalarının ilk ayağı olan Aydın’da Bodrum’un güzellikleri farklı bir bakış açısıyla Aydın halkına anlatıldı. Bodrum Tanıtım Tırını ziyaret eden vatandaşlar ise projeye ilgi gösterdi. Bodrum’un çok güzel bir yer olduğunu söyleyen vatandaşlar, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek beğenilerini dile getirdi.
Tırı ziyaret edenlere Bodrum’a özgü, Bodrum mandalina kolonyası, Bodrum mandalina lokumu, Bodrum gazozu ikram edilip broşürler ve tanıtım kitapçıkları verildi.
Aydın’da gerçekleştirilen organizasyona destek olan Alışveriş Merkezi’ne teşekkür eden Eşsiz Bodrum Tırı Koordinatörü Fikret Hıdır, çalışmanın ilk durağı olan Aydın’da vatandaşlarla Bodrum’u buluşturduklarını belirterek, “Tırı ziyaret eden herkesin Bodrum ile ilgili güzel bir anısı var. Vatandaşlarımıza bu anıları tekrar hatırlattığımız için çok mutluyuz” dedi.
Bodrum Tanıtım Tırı akşam saatlerinde ise “Bodrum Sizi Çağırıyor” sloganıyla başlatılan proje kapsamında ikinci durak olan İzmir’e hareket ederek Gündoğdu Meydanı’ndaki yerini alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum