Reklam

KMÜ Biltem'e Amerika'dan Misafir

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar

KMÜ Biltem'e Amerika'dan Misafir
Editör: Karamanca
20 Mart 2017 - 16:07




Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (KMÜ BİLTEM), Amerika’dan gelen misafirlere tanıtıldı. 

KMÜ BİLTEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ceren Bayraç’ın geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde The Norman E. Borlaug International Food and Agricultural Science and Technology Fellowship Programı kapsamında Michigan State Üniversitesinde gerçekleştirmiş olduğu proje çalışmalarının ardından bu kez de KMÜ yabancı misafirleri ağırladı. 

Proje kapsamında Amerika Birleşik Devletleri Tarım Dairesi (USDA) Dış Tarım Servisi Uzmanı Edward Gerard, ABD Ankara Büyükelçiliği Tarım Ataşesi Elizabeth Leonardi, ABD Ankara Büyükelçiliği Tarım Ofisi Tarım Uzmanı Nergis Özbağ ve Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Remziye Yılmaz KMÜ’yü ziyaret ettiler. 

KMÜ Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Üner’in makamında kabul ettiği misafirler daha sonra KMÜ Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezini gezdiler. 

Ziyaret, misafir heyetin öğretim üyeleri ile çeşitli temaslarının ardından sona erdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum