Reklam

Yaz aylarında trafik Şahinlere emanet

Yaz aylarında özellikle trafik sıkışıklığı sorunlarının yaşandığı yerlere daha kolay yetişerek olaylara müdahale eden Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Şahin Timleri, kış mevsiminin ardından yeniden yollara çıktı..

Yaz aylarında trafik Şahinlere emanet
Editör: Karamanca
20 Mart 2017 - 12:13




Yaz aylarında özellikle trafik sıkışıklığı sorunlarının yaşandığı yerlere daha kolay yetişerek olaylara müdahale eden Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Şahin Timleri, kış mevsiminin ardından yeniden yollara çıktı.
Gösterdikleri performansla kısa sürede kazalara ve trafik sorunlarına müdahale eden Şahinler, kış mevsimi dolayısıyla polis araçları ile hizmet veriyorlardı. Eskişehir Emniyeti bahçesinde yeniden motosikletlerine binen polis ekipleri ile Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç bir süre sohbet etti. Can güvenliğinin önemine değinen Dinç, Şahin Timlerini başarılar dileyerek uğurladı. Ardından Şahin Timleri, Eskişehir Emniyeti bahçesinden çıkarak bir süre şehir turu attı. Aralarında yeni motosikletlerin de bulunduğu 20 Şahin Teminin, trafiğe kapalı alanlara da müdahale edebileceği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum