AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, referandumun AK Parti’nin değil, tüm halkın meselesi olduğunu kaydetti..

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar:
Editör: Karamanca
19 Mart 2017 - 09:34




AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, referandumun AK Parti’nin değil, tüm halkın meselesi olduğunu kaydetti.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, İl Başkanı Muhammed Dara Akar ve parti yöneticileri, referandum çalışmaları çerçevesinde Silvan ve Hazro ilçelerini ziyaret etti. İl Başkanı Akar, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, halkın büyük çoğunluğunun hür iradesiyle “Evet” oyu vermekten yana olduğunu belirterek, “Türkiye yeni bir döneme giriyor. Bu referandum, ülkemizin geleceği için yeni bir ufuk açma referandumudur. Biz ülkemizin daha yönetilebilir olması için cumhurbaşkanımızın ön gördüğü yönetim sistemini vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Ülkemizin daha hızlı kalkınması, gelecekte refahın daha da artması, ülkenin daha iyi yönetilmesi, her türlü darbelerden, sıkıyönetimlerden kurtulması, iki başlılığın önlenmesi için bu referandum gerçekleşiyor ve biz de sahadayız. Sahada çok olumlu neticeler görüyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum