Reklam

Başkan Tütüncü'den gece yarısı denetleme

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Türkiye’nin ilk akıllı hastanesi olan Kepez Devlet Hastanesi’nin civarındaki yolların asfaltlanması çalışmasını saat 23.15’de denetledi..

Başkan Tütüncü'den gece yarısı denetleme
Editör: Karamanca
19 Mart 2017 - 05:59




Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Türkiye’nin ilk akıllı hastanesi olan Kepez Devlet Hastanesi’nin civarındaki yolların asfaltlanması çalışmasını saat 23.15’de denetledi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesi etrafında yapımı tamamlanan Güneş Caddesi’nin asfaltlanması, asfaltlanan Ömer Halisdemir Caddesi, otopark ve acil servis girişi yapımı çalışmasını yerinde inceledi.
Tebrikleri kabul etti
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasını incelerken mahalle sakinleri ve esnaflarının teşekkürlerini kabul eden Tütüncü, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.
Herkesin dinlendiği bu saatlerde Kepez Belediyesi ekiplerinin çalıştığını anlatan Tütüncü, “Hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıklar. Geceyi gündüze katarak ekip çalışmasıyla daha güzel hizmetler sunacağız. Daha yapacak çok işimiz var. Bu saatte çok daha keyifli işler yapılabilir, ama biz mesaimizin başındayız. Çalışmak isteyene gün 24 saat” dedi.
Belediye çalıştıkça bölge değerleniyor
Türkiye’nin ilk akıllı hastanesini kazandırarak bölgenin 20 yıllık özlemini giderdiklerini belirten Tütüncü, hastanenin bağlantı yollarını genişleterek, yeni yollar açarak, otoparklar oluşturarak, mahalleyi modernize ettiklerini söyledi. Kamu yatırımları ile birlikte özel sağlık ve eğitim kurumlarıyla da bölgenin cazibe merkezi halini almasına değinen Tütüncü, “Biz bu hastanenin imar ve mülkiyet sorunlarını çözerek bu adımı atmasaydık, bölgemizin modernizasyonu bu kadar hızlı olmayabilirdi. Burada bu hastane yapılmasaydı ne bu kadar geniş ve güzel yollar, ne bu değerli binalar, ne de buradaki hareketlilik olacaktı. Belediyemiz çalıştıkça bölgemizin değeri de artıyor” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum