Reklam

Diyarbakır'da atıcılık müsabakaları sona erdi

Diyarbakır’da düzenlenen Okullararası Atıcılık İl Şampiyonasında Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu..

Diyarbakır'da atıcılık müsabakaları sona erdi
Editör: Karamanca
17 Mart 2017 - 13:30




Diyarbakır’da düzenlenen Okullararası Atıcılık İl Şampiyonasında Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Seyrantepe Spor Salonundaki atış poligonunda yapılan müsabakalar iki gün sürdü. Gülbahar Ayyıldız, Melike Biçen ve Nazlıcan Sain’den oluşan Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu ve Diyarbakır’ı bölge müsabakalarında temsil etme hakkını elde etti.
Atıcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kadri Akgün’ün de takip ettiği müsabakalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Madalya, kupa ve başarı belgesi ile sporcular ödüllendirildi.
Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Ufuk Yakut, büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda öğrencilerinin iyi mücadele ettiğini söyledi. Yakut, "Her alanda başarılı olan okulumuz atıcılıkta da başarılı oldu. Diyarbakır şampiyonu olarak bölge müsabakalarına katılma hakkını elde etti. Hedefimiz bölge müsabakalarında da başarılı olup Türkiye finallerine kalmaktır" dedi.
Yakut, öğrencilerine emek veren antrenörlere de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum