Zehirlenen Tarçın isimli köpek öldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir kadın tarafından zehirlenen ve 3 gündür veterinerde tedavi gören Tarçın isimli köpek öldü..

Zehirlenen Tarçın isimli köpek öldü
Editör: Karamanca
17 Mart 2017 - 12:01




Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir kadın tarafından zehirlenen ve 3 gündür veterinerde tedavi gören Tarçın isimli köpek öldü.
Tarçın’ın sahibi Selim Turan köpeğinin öldüğünü duyunca gözyaşlarına boğuldu.
Bodrum’da zehirli mamayı sokağa bırakarak köpeğin zehirlenerek ölmesine neden olan kadın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Kimliği belirsiz kadının zehirli mamayı sokağa bıraktıktan sonra gülerek uzaklaşması ise dikkatlerden kaçmadı. Zehirli mamayı yiyen Golden kırması 6 yaşındaki Tarçın isimli köpek 3 gündür veterinerde tedavi görüyordu. Fare zehiri katılmış mamayı yiyen Tarçın öldü. Ölümünü duyan Köpeğin sahibi Selim Turan gözyaşlarını tutamadı.
Tarçın isimli köpeğinin sahibi, kamera kayıtlarıyla birlikte Bodrum Emniyet Müdürlüğüne giderek kadından şikayetçi oldu.
Serum verildikten sonra durumu iyiye giden Tarçın tedavi gördüğü veteriner kliniğinde yapılan tüm müdahalelere rağmen öldü. Tarçını tedavi eden Veteriner Hekim Yasin ince, “Dün çok iyiye gidiyordu. 48 saati atlatmıştık. Sabah kan kusmaya başladı. Dışkısında kan tespit ettik. Fare zehiri tüm organlara yayılmış ve iç kanama geçirmeye başlamış. Bugün öğle vakti de köpeği kaybettik” ifadelerini kullandı.
Köpeğin sahibi Selim Turan ise Tarçın isimli köpeğinin öldüğünü anlatarak, “2 gündür çok iyiydi veterinerde tedavi altındaydı. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Emniyet güçlerine giderek durumu bildirdik ve şikayetçi olduk. Bu durumu hayvan hakların derneklerinde ve sosyal medyada paylaşarak bu kişinin kim olduğunu ve bunun gibi insanların deşifre olmasını istedik. Bu kadının bu toplumda yaşayamayacağını tüm sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum