Altınlarını vermeyen eşini vurdu

Adana’da bir kişi, 3 ay önce dini nikahla evlendiği kadını, düğünde aldığı altın ve eşyaları vermediği için pompalı tüfekle vurarak yaraladı..

Altınlarını vermeyen eşini vurdu
Editör: Karamanca
16 Mart 2017 - 10:06




Adana’da bir kişi, 3 ay önce dini nikahla evlendiği kadını, düğünde aldığı altın ve eşyaları vermediği için pompalı tüfekle vurarak yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, olay, 13 Mart günü Seyhan ilçesi, Şakirpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Beşir A. (31) 3 ay önce daha önceden tanıdığı Meryem Özdemir (31) ile dini nikahla evlendi. Mehmet Beşir A. geline altın ve eşya aldı. Ancak evlendikten kısa bir süre sonra çift anlaşamadı. Meryem Özdemir, şiddet gördüğünü ileri sürerek evlendikten 3 ay sonra Mehmet Beşir A.’dan ayrıldı. Mehmet Beşir A. önce eşiyle tekrar barışmak istedi ancak genç kadın bunu istemeyince, şahıs düğünde taktığı altınları ve eşyaları istedi. İddiaya göre, Meryem Özdemir de altın ve eşyaları vermek istemedi.
13 Mart akşamı da Mehmet Beşir A. konuşup altın ve eşyaları almak için Meryem Özdemir’in yanına gitti. Ancak Özdemir’in altın ve eşyaları vermek istememesi üzerine tartışma çıktı. Mehmet Beşir A. arabada bulunan pompalı tüfeği kaçmak isteyen Özdemir’e ateş ettikten sonra kaçtı.
Meryem Özdemir ise yakınlarının çağırdığı ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı kadın, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi.
Cinayet büro dedektifleri zanlı kocayı bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda zanlının Gülbahçesi Mahallesi’nde saklandığı belirlendi. Polis yaptığı operasyonla Mehmet Beşir A.’yı gözaltına aldı.
Emniyette ifadesi alınan zanlının, eşiyle anlaşamayıp ayrıldıklarını ancak düğünde taktığı altın ve aldığı eşyaları geri vermediğini bu nedenle tartışıp vurduğunu söylediği öğrenildi. Meryem Özdemir’in ise hastanede alınan ifadesinde eşinden ayrıldığını, o gece de eve geldiğini, dışarı çıktığında kendisine ateş edip kaçtığını söylediği belirtildi.
Zanlı ifadesi alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Burada sağlık raporu alınan zanlı "adam öldürmeye teşebbüs etmekten" adliyeye sevk edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum