Reklam

Hakkarili sporcu Türkiye ikincisi oldu

Hakkarili sporcu Dindar Mühürdaroğlu, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında ikinci oldu..

Hakkarili sporcu Türkiye ikincisi oldu
Editör: Karamanca
15 Mart 2017 - 11:41




Hakkarili sporcu Dindar Mühürdaroğlu, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında ikinci oldu.
13-15 Mart 2017 tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılan TÖSSFED Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına bir süre önce Lüleburgaz Gençlik Spora transfer olan Hakkarili masa tenisçisi Dindar Mühürdaroğlu da katıldı. Yarışmada Türkiye ikincisi olan Mühürdaroğlu, transfer olduğu takıma da ilk zaferi yaşattı. Hakkari’de yaklaşık 10 yıldır profesyonel anlamda masa tenisi oynayan genç sporcu Dindar Mühürdaroğlu, yıllarca Hakkari’yi Türkiye şampiyonalarında temsil ettiğini belirterek, transfer olduğu Lüleburgaz Gençlik Spor için de elinden geldiğini yapacağını söyledi.
Hakkarili Milli Masa Tenisi Antrenörü Sinan Mühürdaroğlu ise, TÖSSFED Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Lüleburgaz Gençlik Spora transfer ettiğim Dindar Mühürdaroğlu’nun Türkiye ikincisi olduğunu belirterek, “Bize deplasmanlarda maddi manevi desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal’a teşekkür ediyoruz" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum