Protokolden, 'Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında birinci olan öğrenciye ödül

Kütahya İl genelinde düzenlenen İmam Hatip Liseleri arasında yapılan genç nida kız öğrenciler ’Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması’nda İl birincisi olan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi İmam Hatip bölümü öğrencisi Fatma Türkmen İstiklal Marşının kabulünün 96. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü törenlerinde ilçe protokolü tarafından ödüllendirildi..

Protokolden, 'Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında birinci olan öğrenciye ödül
Editör: Karamanca
15 Mart 2017 - 08:19




Kütahya İl genelinde düzenlenen İmam Hatip Liseleri arasında yapılan genç nida kız öğrenciler ’Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması’nda İl birincisi olan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi İmam Hatip bölümü öğrencisi Fatma Türkmen İstiklal Marşının kabulünün 96. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü törenlerinde ilçe protokolü tarafından ödüllendirildi.
Kütahya merkez, Tavşanlı, Gediz, Simav, Domaniç, Pazarlar, Emet, Aslanapa ve Hisarcık ilçelerindeki 11 Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1 Çok Programlı Anadolu Lisesi katıldığı genç nida kız öğrenciler Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasında il birincisi olan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi İmam Hatip bölümü öğrencisi Fatma Türkmen’i İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ve İmam Hatip Okulları Platformu üyeleri tarafından Cumhuriyet altınları ile ödüllendirdiler.
İmam Hatip Liseleri arasında yapılan genç nida Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasında İl birincisi olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Fatma Türkmen, “başarılı olmamda büyük emekler sarf eden başta ailem olmak üzere okul müdürüme, öğretmenlerime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi
Okul Müdürü Ali Dinçay, “Kütahya merkez, Tavşanlı, Gediz, Simav, Domaniç, Pazarlar, Emet, Aslanapa ve Hisarcık ilçelerindeki 11 Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1 Çok Programlı Anadolu Lisesi katıldığı genç nida kız öğrenciler Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasında büyük başarı elde etmek kolay değil. Okulumuz öğrencisi Fatma Türkmen, üst düzey okulların arasından sıyrılıp il birincisi olmuştur. Öğrencimizi, öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ediyor başarılarının devamını bekliyoruz. Kütahya il birincisi Fatma Türkmen video görüntüsü ile bölge yarışmasın da Kütahya adına yarışacaktır. Öğrencimize bölge yarışmasında başarılar dileriz” dedi.
Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ise, “Peygamber efendimiz bizlere rehber olarak Kur’anı Kerim ve Sünnetini bıraktığını belirtiyor. Öğrencimiz Fatma Türkmen’in başarısı bizleri gururlandırdı. Kütahya’mızı bölgede temsil edecektir. Bundan sonraki yarışmasında başarılar dilerim” dedi.
Genç nida kız öğrenciler Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasında İl birincisi olan öğrenciyi kutlayan İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, “öğrencimizin başarılarının devamını bekliyoruz” dedi.(MB-EFE)


YORUMLAR

  • 0 Yorum