Reklam

Nezaket Okulunda öğrencilere konuşma adabı dersi

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu Ayyıldız Şubesindeki öğrenciler, konuşma adabı dersinde telefonla nasıl konuşulması gerektiğini uygulamalı olarak öğrendi..

Nezaket Okulunda öğrencilere konuşma adabı dersi
Editör: Karamanca
15 Mart 2017 - 08:26




Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu Ayyıldız Şubesindeki öğrenciler, konuşma adabı dersinde telefonla nasıl konuşulması gerektiğini uygulamalı olarak öğrendi.
Geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerinin yetiştiği Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda minikler, adab-ı muaşeret eğitimi alıyor. Nezaket Okulu Ayyıldız Şubesinde 3 ila 5 yaş arasındaki öğrenciler, bu haftaki derslerinde telefonla konuşma adabını öğrendi. İlk önce kâğıt keserek telefon objelerini hazırlayan öğrenciler, ardından arkadaşlarıyla temsili telefon görüşmesi yaptı. Telefonda konuşurken tebessüm etmek gerektiği mesajı veren çocuklar, “Yüksek sesle ve başkalarını rahatsız edecek argo kelimeler kullanmamalıyız” dedi.
Sunulan hizmetlerden memnun kalan veliler, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür edip, bu uygulamanın daha çok yaygınlaşmasını istedi. 2011’den beri Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nezaket Okulları, 5 ayrı şubede geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerine ev sahipliği yapıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum