Reklam

Mamak belediyesinden kardeş Çaldıran belediyesine ziyaret

Ankara’nın Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve beraberindeki heyet, Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar’ı makamında ziyaret etti..

Mamak belediyesinden kardeş Çaldıran belediyesine ziyaret
Editör: Karamanca
14 Mart 2017 - 10:46




Ankara’nın Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve beraberindeki heyet, Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar’ı makamında ziyaret etti.
Çaldıran Belediyesi makamında gerçekleşen ziyarette her iki heyet, bir süre ilçedeki sorunları konuşup yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. AK Parti Çaldıran ilçe binasına geçerek AK Parti Çaldıran İlçe Başkanı Fevzi Akkabik ve partililerle bir süre sohbet eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve beraberindekiler, daha sonra hep birlikte esnaf ziyaretine çıktılar. Tek tek esnafı ziyaret eden heyet, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinlediler.
Burada bir açıklama yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bizler Çaldıran Belediyesine gönül köprüsü kurarak kardeş belediye seçtik. Buraya gelerek belediyeyi ziyaret ettik. Halkımızı, esnafımızı dolaşarak kaynaşmaya çalıştık. Gerekli ilgiden son derece memnunuz. Amacımız sorunları yerinde tespit edip gerekli projelerle Çaldıran Belediyesine yardımcı olmaktır. Buradaki halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır. Halkımız burada hizmetle birlikte barıştan yanadır. Bizde yapılacak kardeşlik hizmetinde, hizmetlere katkı sunarak yardımcı olmak için buradayız, yüreğimizle buradayız” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan Çaldıran Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Tekin Dündar, “İlce belediyemizin parasal anlamda ihtiyacı yok. Kardeş Mamak Belediyesinin teknik anlamda değerlendirerek projeler başlatmayı hedefliyoruz. Belediyemizin maddi anlamda durumu iyi. Sadece gelen paralar gerektiği şekilde harcanmamış. Bunu güzel hizmetlerde değerlendirerek halkımızın basta su, yol sorunuyla birlikte diğer sıkıntılarını gidereceğiz. İnşallah önce teknik anlamda belediyemizin alt yapısını oluşturarak layık şekilde hizmetlerde olacak. Bizler sadece halkımızın güzel yaşaması için halkımıza katkı sunmak amacıyla buradayız. Halkımıza kapımız hep açık. Sorunlarını sorunlarımız bilerek el ele vererek kardeşçe güzel Çaldıranımızı tarihine layık şekilde şehirleştirerek hizmetlerin en güzelini yapacağız inşallah” dedi.
Esnaf ziyaretinin ardından belediye başkanlığına geçen heyet, burada birbirlerine hediyelerin verilmesinin ardından konuklar ilçeden ayrıldı.
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e başkan yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ve Mamak’ta yaşayan Çaldıranlı iş adamı Nihat Çalpan eşlik etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum