Reklam

AK Parti Ardahan Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan yardımcısı Şimşek'ten Hollanda'ya tepki

AK Parti Ardahan Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan yardımcısı Sevcan Şimşek, Hollanda’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve beraberindeki heyete yapılanlarla tepki gösterdi..

AK Parti Ardahan Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan yardımcısı Şimşek'ten Hollanda'ya tepki
Editör: Karamanca
13 Mart 2017 - 15:04




AK Parti Ardahan Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan yardımcısı Sevcan Şimşek, Hollanda’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve beraberindeki heyete yapılanlarla tepki gösterdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Şimşek, "Avrupa’daki Türk vatandaşlarımızla buluşmak üzere Hollanda’ya giden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve beraberindeki heyetin yapacağı toplantı engellenmiş ve Rotterdam Başkonsolosluğu binasına girişine izin verilmemiştir. Kaba ve sert bir muameleye maruz kalan bakanımız özgürlükler askıya alınan ülkede vatandaşları ile kendi toprakları sayılan konsolosluk binasında buluşması üzerine olağanüstü hal ilan edilmiştir. Türk kökenli vatandaşlarının üzerine atlı, köpekli polislerini salmıştır. Vatandaşlarımız gayri insani ve gayri ahlaki bir muamele ile karşı karşıya bırakılmıştır. Biz kendimizi buldukça ve geliştikçe, bunlar bir türlü "Yeni Türkiye" gerçeğini kabullenemiyorlar. Hollanda ve bu zihniyete sahip bazı ülkeler, bir kez daha iki yüzlü ve çifte standart tutumunu ortaya koymuştur. Hükümetimizin, orta çağ karanlığının ayak izlerini hatırlatan, Nazi özlemi duyan bu çirkin, ahlaksız ve insanlık dışı uygulama karşısında, mütekabiliyet esasına göre gereken adımları atacağına olan inancımız tamdır. Faşizmi yeniden işbirliğiyle dirilten Hollanda’yı Ardahan AK Parti ailesi olarak kınıyoruz. Ve en güzel cevabın 16 Nisan’da vereceğine inanıyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum