Reklam

Çermik'te velilere konferans

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Fen Lisesinin daveti üzerine ilçeye gelen Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı, öğretmen ve öğrenci velilerine konferans verdi..

Çermik'te velilere konferans
Editör: Karamanca
11 Mart 2017 - 09:35




Diyarbakır’ın Çermik İlçe Fen Lisesinin daveti üzerine ilçeye gelen Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı, öğretmen ve öğrenci velilerine konferans verdi.
İlçe Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen konferansa, İlçe Mili Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Konferansta konuşan Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı, insanların çocuklarla birlikteyken çok mutlu olduğunu belirterek, “Çocuklu ailelerde boşanma yüzde 50 daha az. Çocuk ailenin çimentosu, amel defterimizin sevap hazinesidir. Çocuğumuza değerli olduğunu hissettirin, eve gider gitmez onu sevdiğinizi söyleyin” dedi.
Her velinin akşamları 5-6 saat zamanının olduğunu anlatan Kavaklı, “Her şeyimiz olan çocuklarımızın ahlaklı karakterli olması için çalışmalıyız. Boşanmalar Almanya’da yüzde 55’i, Amerika’da yüzde 75’i buldu. Çocuklu ailelerde boşanma yüzde 50 daha az. Yani çocuklarımızın da yedeğinin olmadığını bilmeliyiz. Bunun için, kendimizi düzeltmeden çocuğumuzu düzeltemeyiz” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum