ATO Başkanı Baran Çikolata Fuarı'nı gezdi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ekmek, Pasta Makinaları, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’nı gezdi..

ATO Başkanı Baran Çikolata Fuarı'nı gezdi
Editör: Karamanca
11 Mart 2017 - 09:36




Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ekmek, Pasta Makinaları, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’nı gezdi.
ATO Başkanı Baran’ın fuar ziyaretine, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Deryal, Yönetim Kurulu Üyesi M. Ülkü Karakuş, Meclis Üyeleri Zafer Hacıosmanoğlu ve Ali Rıza Koç eşlik etti.
Fuarda bulunan stantları tek tek gezerek firma temsilcileriyle sohbet eden Baran, sergilenen ürünlerden tattı ve özellikleri hakkında bilgi aldı. Fuarı gezmeye gelen Ankaralılarla da sohbet eden Baran, Ankara’nın bir fuar ve kongre şehri olması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Fuarların mal ve hizmet üreticileri ile tüketicileri bir araya getiren organizasyonlar olduğunu belirten ATO Başkanı Baran, “Fuarlar, üretici ile tüketiciyi buluşturan en önemli ticari zemindir” dedi. Baran, fuarlarının, üreticilerin gelişim, yenileşme ve pazarlama faaliyetleri açısından büyük fırsatlar oluşturduğunu söyledi.
ATO Congresium’da düzenlenen, Ekmek, Pasta Makinaları, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı 12 Mart Pazar günü sona erecek. Fuarda Ankara’nın yanı sıra diğer illerden gelen girişimciler de ürünlerini tanıtıyor. Ekmek makineleri ve çikolata teknolojilerinin ilgi gördüğü fuarda, çeşitli fırın grupları da yer alıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum