Reklam

Başkan Köksoy, Belediye personeliyle toplantı yaptı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Belediyesi’nde görev yapan birim müdürleri ve personelle 2009-2016 yılları arası tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri değerlendirme toplantısı yaptı..

Başkan Köksoy, Belediye personeliyle toplantı yaptı
Editör: Karamanca
11 Mart 2017 - 06:09




Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Belediyesi’nde görev yapan birim müdürleri ve personelle 2009-2016 yılları arası tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri değerlendirme toplantısı yaptı.
Ardahan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda personele hitap eden Başkan Köksoy; "Bugüne kadar yapılan işlerde sizlerin de çok ciddi katkılarınız var. Öncelikle bütün yönetici arkadaşlardan işçi arkadaşlarımıza kadar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum. Bundan sonrada bu güzel hizmetleri muhakkak artarak devam ettireceğiz. Çünkü beklentiler fazla, Ardahan’ımızın ölçeği büyüdü. İnsanların beklenti düzeyleri arttı.
Ayrıca kurduğumuz proje ofisiyle birçok proje hazırladık. AB Fonları, Kırsal Kalkınma ve Dünya Bankası gibi fonlardan yararlandık. Proje çalışmalarımız artarak devam edecektir. Ardahan ve Ardahanlı her şeyin en güzelini layıktır. " dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum