İntihar için çatıya çıkan genci polis ikna ederek kurtardı

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde maddi sıkıntı çektiğini iddia ederek binanın çatısına çıkıp, kendisine jiletle zarar veren genç, polis tarafından ikna edilerek hastaneye götürüldü..

İntihar için çatıya çıkan genci polis ikna ederek kurtardı
Editör: Karamanca
10 Mart 2017 - 14:44




Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde maddi sıkıntı çektiğini iddia ederek binanın çatısına çıkıp, kendisine jiletle zarar veren genç, polis tarafından ikna edilerek hastaneye götürüldü.
Olay, Atatürk Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, caddedeki 5 katlı bir apartmanın çatısına çıkan genci gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alarak, caddeyi trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri de gencin aşağı atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı. Binanın 5. katının balkonuna çıkan polis memurları, genci ikna etmek için uzun süre dil döktü. Adının Hakan G. (22) olduğu öğrenilen genç, bir işe ve acilen bin liraya ihtiyacı olduğunu söyledi. İsteklerinin karşılanacağına ikna olunca polis nezaretinde aşağı inen Hakan G., ambulansa götürülürken aniden yere düştü. Sara nöbeti geçirdiği anlaşılan gence sağlık görevlileri müdahale etti. Kendisine jiletle zarar veren ve hastaneye gitmek istemeyen genci ambulansta ikna etmek yine polise düştü. Hamdi Eriş Devlet Hastanesine götürülerek tedavisi yapılan genç, daha sonra ifadesi alınmak üzere Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
1,5 ve 3 aylık iki çocuğu olduğunu söyleyen Hakan G., evinin yanması üzerine Karabük’ten 2 ay önce Ankara’ya geldiğini, maddi sıkıntıdan dolayı çocuklarına bakamadığını, akrabalarından da yeterli yardımı göremediğini söyledi. Sara hastası olduğu için kimsenin kendisine iş vermediğini ve simit mendil satarak geçimini sağlamaya çalıştığını belirten Hakan G., “Ankara’nın Dışkapı semtinden geldim buraya. Komşularımdan utandığım için mendil satmaya geldim. Kimse mendil almıyor, bunalıma girdim bende, ne yapacağımı bilemediğimden çatıya çıktım” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum