Başbakan Yıldırım cuma namazını Düzce'de kıldı

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması için düzenleyeceği miting kapsamında Ankara’dan karayoluyla Düzce’ye gelen Başbakan Binali Yıldırım’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cuma namazı sonrası vatandaşlar, Başbakan Yıldırım ile özçekim yarışına girdi..

Başbakan Yıldırım cuma namazını Düzce'de kıldı
Editör: Karamanca
10 Mart 2017 - 12:21




Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması için düzenleyeceği miting kapsamında Ankara’dan karayoluyla Düzce’ye gelen Başbakan Binali Yıldırım’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cuma namazı sonrası vatandaşlar, Başbakan Yıldırım ile özçekim yarışına girdi.
Başbakan Binali Yıldırım, düzenleyeceği miting için karayolu ile Düzce’ye geldi. Seçim otobüsü ile Atatürk Bulvarı’ndan şehir merkezine giren Başbakan Yıldırım, cuma namazı için Gürcü Osman Camii’ne geldi. Yoğun güvenlik önlemleri altında kılınan namazın ardından miting alanına gitmek için seçim otobüsüne binen Başbakan Yıldırım, sokaktaki vatandaşları selamladı. Başbakan Yıldırım seçim otobüsüne binerek miting alanına ilerleyeceği sırada kendisiyle özçekim yapmak isteyen vatandaşların ısrarını kıramayarak birkaç defa otobüsü durdurdu. Otobüsün girişinde vatandaşlarla fotoğraf çekilen Başbakan Yıldırım, daha sonra konvoy ile kent meydanındaki miting alanına geçti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum