Artukbey kadınları unutmadı

Mardin’in kahve ve kuru yemiş markası olan Artukbey yönetici ve çalışanları, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bayan çalışan ve kursiyerlerle bir araya gelerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Artukbey kadınları unutmadı
Editör: Karamanca
09 Mart 2017 - 16:29




Mardin’in kahve ve kuru yemiş markası olan Artukbey yönetici ve çalışanları, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bayan çalışan ve kursiyerlerle bir araya gelerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı
Türkiye genelinde bulunan 37 bayisiyle tadını ve kokusunu Türkiye’ye yayan Artukbey Kahve, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı. Mardin şehir merkezinde açılan stantta bayanlara ücretsiz kahve ikram edildi. Artukbey Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Yertüm ve beraberindeki firma çalışanları, kentin farklı kurum ve kuruluşlarında meslek öğrenen kadınları ziyaret etti. Yertüm, hazırlanan hediye paketlerini bayan kursiyerlere vererek, 8 Mart dünya Kadınlar Gününü kutladı. Mardin’de bulunan fabrikadaki bayan çalışanları da ziyaret eden Yertüm, hediyeler dağıtarak personelin Kadınlar Günü’nü kutladı. Yertüm, "Artukbey Markası olarak içinde bulunduğumuz toplumda, herhangi bir çıkar ve talep gözetmeden sosyal sorumluluk projelerine destek oluyoruz. Hem markamıza ait iş yerlerini hem Mardin’de faaliyet gösteren kadın merkezleri ve ÇATOM’ları da ziyaret ederek, varlıklarından büyük mutluluk duyduğumuz, bizleri yetiştiren eğiten cefakar ve vefakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket eden, ama öncelikle sosyal sorumluluklarının farkında olan bir markayız. Bu nedenle böyle önemli gün ve etkinliklerin içerisinde de olmak bizler için kazançların en büyüğüdür" dedi.
Öte yandan Artukbey, 24 Kasım Öğretmenler Gününde de Mardin’de görev yapan öğretmenleri unutmamış, onlar için hazırlanan 2 bin 500 adet hediye paketini öğretmenlere dağıtmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum