Başkan Başsoy: ″Kadınlara ekonomik hürriyetlerini kazandırmak için çalışmalar yürütüyoruz.″

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanında bayanlara çiçek hediye etti..

Başkan Başsoy: ″Kadınlara ekonomik hürriyetlerini kazandırmak için çalışmalar yürütüyoruz.″
Editör: Karamanca
09 Mart 2017 - 06:02




Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanında bayanlara çiçek hediye etti.
Bayanlarla bir süre sohbet eden Başkan Başsoy, “Biz kadınlarımızı hak ettiği yerde görmek isteriz. Bunun için her şeyi ama her şeyi yapmaya hazırız. Bu güne kadar Erzincan Belediyesi olarak, Meslek Edindirme Kursları çatısı altında yüzlerce kadına mesleki eğitim verdik. Kadın Meclisi ile Kadın Dernekleri ile birçok projeye, birçok çalışmaya imza attık. Kadınlara ekonomik hürriyetlerini kazandırmak için çalışmalar yürüttük. Bunlardan maksadımız kadının toplum içerisindeki yerini güçlendirmekti. Hükümetimizin de bu konuda birçok çalışması oldu. Kadın hızla hak ettiği yere doğru ilerliyor. Bu gün siyasi arenada ilk kez bu kadar çok kadını görüyor olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bütün kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum