Başkan Gökçek'ten cezaevindeki yangına ilişkin açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çoğunluğu FETÖ’den yargılanan iş adamlarının bulunduğu Buca F Tipi Cezaevinde çıkan yangınla ilgili daha önceki sözlerini hatırlatarak, “Ne demiştim, tutuklu FETÖ’cüler hapishanelerde yatak yakıp isyan çıkartacaklar. İşte ispatı, FETÖ’cüler İzmir Buca Cezaevi’nde yatakları yaktılar” dedi..

Başkan Gökçek'ten cezaevindeki yangına ilişkin açıklama
Editör: Karamanca
02 Mart 2017 - 08:11




Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çoğunluğu FETÖ’den yargılanan iş adamlarının bulunduğu Buca F Tipi Cezaevinde çıkan yangınla ilgili daha önceki sözlerini hatırlatarak, “Ne demiştim, tutuklu FETÖ’cüler hapishanelerde yatak yakıp isyan çıkartacaklar. İşte ispatı, FETÖ’cüler İzmir Buca Cezaevi’nde yatakları yaktılar” dedi.
Ankara Büyükeşehir Belediye Başkanı Gökçek, FETÖ’cülerin yapabilecekleri eylemler hakkında daha önce defalarca uyarılarda bulunduğunu belirterek, “FETÖ’cüler hapishanelerde büyük bir hazırlık içinde. Adli suçluları da yanlarına alıp hapishanelerde isyan çıkartacaklar. Aileleri de bu isyana katacaklar. Bu kargaşada hapishanelerden kaçmayı düşünüyorlar” diye daha önce attığı tweetleri ve bir TV kanalında yaptığı konuşmayı hatırlattı. Buca F Tipi Cezaevinde bir mahkumun yatağını yakarak yangın çıkarması üzerine de Gökçek, Twitter adresinden, “İşte ispatı... FETÖ’cüler İzmir Buca Cezaevinde yatakları yaktılar...Ben kahin değilim... Gaybı ancak Allah bilir... Ama kulağın delik olursa ve olayları dikkatle takip edersen atlamazsın...” tweet’ini attı.
“Hastanelere kaldırılan FETÖ’cülere dikkat... Orada tezgah yapıp kaçabilirler...” uyarısında da bulunan Gökçek, binlerce takipçileriyle şu tweetleri paylaştı:
“Ne demiştim... Tutuklu FETÖ’cüler hapishanelerde yatak yakıp isyan çıkartacaklar. Ben kahin değilim... Gaybı ancak Allah bilir... Ama kulağın delik olursa ve olayları dikkatle takip edersen atlamazsın... İşte ispatı... FETÖ’cüler İzmir Buca Cezaevinde yatakları yaktılar... Ama devlet önceden tedbir aldığı için FETÖ’cüler hapishanede yedikleri dumanla kaldılar... Ancak hastanelere kaldırılan FETÖ’cülere dikkat... Orada tezgah yapıp kaçabilirler...”


YORUMLAR

  • 0 Yorum