Kepez Belediyesi'nin Engeliniz Engelimizdir projesi devam ediyor

Kepez Belediyesi, Engeliniz Engelimizdir projesi kapsamında 45 engelli öğrenci ve ailelerine gezi düzenledi..

Kepez Belediyesi'nin Engeliniz Engelimizdir projesi devam ediyor
Editör: Karamanca
28 Şubat 2017 - 10:38




Kepez Belediyesi, Engeliniz Engelimizdir projesi kapsamında 45 engelli öğrenci ve ailelerine gezi düzenledi.
Kepez Belediyesi, Engeliniz Engelimizdir projesi kapsamında gezi düzenledi.
45 engelli öğrencinin aileleri ile birlikte katılım gösterdiği günübirlik gezide Kepez’in yeni cazibe merkezleri uzman personel tarafından gezdirildi. Belediyenin tahsis ettiği otobüslerle gerçekleşen gezide Kepez Macera Ormanı çocukların en ilgi gösterdiği ve keyifli vakit geçirdiği durak oldu. Çoğu hayatında ilk kez ata binerek heyecanlı bir gün geçiren çocukların aileleri de bu mutlu dakikalarına ortak oldu. Engelleri ortadan kaldırmaya yönelik yapılan çalışmalardan biri olan Engeliniz Engelimizdir projesi kapsamında belediye personeli tarafından gezdirilen çocuklar ve aileleri, Macera Ormanı’nda öğle yemeği yedikten sonra hayvanat bahçesi ve Kepezpark Varsak sinema salonlarına doğru yola çıktı. Yine hayatlarında ilk kez sinemada film izleme imkanı bulan çocukların sevinci yüzlerine yansıdı.
Böyle bir proje ile hem engelli çocuklara unutulmaz bir gün yaşatan hem de aileleri bir araya getiren Kepez Belediyesi’ne teşekkür eden veliler de çocukları ile birlikte unutulmaz bir günü paylaştı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, engelsiz bir Kepez için daha bir çok proje ile hem engelli vatandaşların hem de ailelerinin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak her zaman bir telefon kadar yakın olduklarını ifade etti. Engeliniz Engelimizdir projesi, her ay onlarca çocuğu hayallerindeki bir maceraya çıkarmaya devam ediyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum