AESOB Serik Sicil irtibat bürosu yeni yerine taşındı

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (AESOB) bünyesinde daha önce Serik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda faaliyet gösteren Sicil İrtibat Bürosu esnaf ve sanatkâra daha iyi hizmet vermek için yeni yerine taşındı..

AESOB Serik Sicil irtibat bürosu yeni yerine taşındı
Editör: Karamanca
28 Şubat 2017 - 10:45




Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (AESOB) bünyesinde daha önce Serik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda faaliyet gösteren Sicil İrtibat Bürosu esnaf ve sanatkâra daha iyi hizmet vermek için yeni yerine taşındı.
Serik’te faaliyet gösteren esnaflar daha hızlı ve sağlıklı bir hizmet için Antalya merkeze gitmelerine gerek kalmadan tüm işlemlerini yapabileceği Serik Esnaf Sicil İrtibat Bürosu, yeni yerinde açıldı. Serik Esnaf Sicil İrtibat Bürosu bugünden itibaren Serik Vergi Dairesi’nin de bulunduğu işhanında faaliyete girdiğini vurgulayan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğin Sobacılar Çarşısında, Alanya ve Manavgat’ta faaliyet gösteren Sicil İrtibat Bürolarını diğer ilçelerimizde de hızla açmak istiyoruz. Bu amaçla daha hızlı ve doğrudan olması amacıyla Serik’teki odamızda faaliyet gösteren sicil büromuzu taşıdık. Bugün toplam 5 bin 899 esnafın faaliyet gösterdiği Serik’te günden güne esnaf sayımız artmaktadır. Binlerce esnafımız işlemleri için Antalya’ya gelmek zorunda kalmadan aynı hizmet ve hassasiyeti Serik Sicil İrtibat Büromuzda da alabilecek. İlçelerimizdeki esnafımız için çalışıyor olmanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum