Başkanlar Koordinatör Olarak Viranşehir'e Gidiyor

Karaman Belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan ve başkan yardımcısı Duran Kabaağaç

Başkanlar Koordinatör Olarak Viranşehir'e Gidiyor
Editör: Karamanca
27 Şubat 2017 - 09:12




Karaman Belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan ve başkan yardımcısı Duran Kabaağaç, bir süredir kayyum tarafından yönetilen Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçe belediyesinin işlerini düzene sokmak için koordinatör olarak gidecekler.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, 12 Aralık'ta PKK-KCK soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan BDP'li Belediye Başkanı Emrullah Cin'in yerine Viranşehir'e yeni atanan Kaymakam Ömer Çimşit, İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum olarak atanmıştı.

Kayyum atamasının ardından içinden çıkılmaz bir halde olan belediye evraklarının acilen düzenlenmesi gerekliliği ortaya çıktı. Karaman ve Viranşehir ‘kardeş Şehir’ olarak adlandırılarak belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan ve başkan yardımcısı Duran Kabaağaç Viranşehir Belediyesi’nin işlerini kolaylaştırmak ve incelemek üzere koordinatör olarak görevlendirildi.

Edinilen bilgiye göre Başkanlar, Viranşehir Belediyesi’nin ödemeleri, ihaleleri, alımları gibi konularda tüm belediye faaliyetlerini devlet adına inceleyecekler. Aynı zamanda halkın belediye çalışmalarından mahrum kalmaması adına kayyum olarak atanan kaymakam Ömer Çimşit’e destek verecekler. Bugün sabah saatlerinde başkan yardımcısı Duran Kabaağaç başkanlığındaki ilk kafile Viranşehir’e gitmek üzere yola Çıktı.

Karamanca.net haber sitesi olarak görevlerinde başarılar dileriz.

duran kabaağaç

 

 

Özel Haber / Karamanca.net / Be. Ra

YORUMLAR

  • 0 Yorum