Reklam

Daha temiz bir kent için bahar temizliği başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, daha temiz bir kent için kış aylarında yol kenarları ve kaldırımlarda oluşan çamur ve atıkları temizliyor..

Daha temiz bir kent için bahar temizliği başladı
Editör: Karamanca
26 Şubat 2017 - 11:39




Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, daha temiz bir kent için kış aylarında yol kenarları ve kaldırımlarda oluşan çamur ve atıkları temizliyor.
Temiz bir kent ve çevre hedefiyle her gün 374 kişilik ekip ve 36 araçla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, başlatılan bahar temizliği kapsamında ana arterlerin kaldırım ve yol kenarları ile orta refüjleri temizliyor. Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı ve Bağlar ilçesi Cemiloğlu Caddesi’nde biri mini, biri de büyük olmak üzere 2 süpürge aracıyla başlayan çalışmalar, mart ayının ortasına kadar devam edecek. Çalışmalarda ekipler, kaldırım ve yol kenarlarında oluşan çamur ve atıkları temizledi. Ekipler, ayrıca orta refüjlerde düzenleme ve temizleme çalışması yürüttü. Toplanan atıklar daha sonra bertaraf edilmek üzere Karacadağ’da bulunan Büyükşehir Belediyesi Çöp Depolama Sahası’na gönderildi.
Bahar temizliği önümüzdeki günlerde periyodik olarak Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ana arter ve kaldırımlarda devam edecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum