Kullanılmış eşyaların dönüşümüne liseli gençlerden destek

Kepez bölgesinde eğitim veren İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11’inci sınıf öğrencileri, Kepez Belediyesi öncülüğünde örnek olacak bir projeye imza attı. 11’inci sınıf öğrencileri Kullanılmış Eşyaların Dönüşümünü Aktifleştirme Projesi (KEDAP) kapsamında topladıkları ikinci el olan ve hala kullanılabilir durumdaki eşyaları toplayan liseli öğrenciler, sosyal sorumluluk projesini Kepez Belediyesi ile birlikte yürüttü..

Kullanılmış eşyaların dönüşümüne liseli gençlerden destek
Editör: Karamanca
26 Şubat 2017 - 06:57




Kepez bölgesinde eğitim veren İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11’inci sınıf öğrencileri, Kepez Belediyesi öncülüğünde örnek olacak bir projeye imza attı. 11’inci sınıf öğrencileri Kullanılmış Eşyaların Dönüşümünü Aktifleştirme Projesi (KEDAP) kapsamında topladıkları ikinci el olan ve hala kullanılabilir durumdaki eşyaları toplayan liseli öğrenciler, sosyal sorumluluk projesini Kepez Belediyesi ile birlikte yürüttü.
İsmet İnönü Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi 11’inci sınıf Yiyecek İçecek Bölümü öğrencileri, örnek bir proje ile Kepez Belediyesi’nin sosyal yardımlaşma projesine katkıda bulundu. Kullanılmış Eşyaların Dönüşümünü Aktifleştirme Projesi (KEDAP) kapsamında topladıkları ikinci el olan ve hala kullanılabilir durumdaki eşyaları toplayan liseli öğrenciler, sosyal sorumluluk projesini Kepez Belediyesi ile birlikte yürüttü.
Özel bir projede yer aldıkları için büyük mutluluk duyduklarını ifade eden genç öğrenciler, topladıkları eşyaları, KEDAP kapsamında hizmet veren Kepez Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Merkezi’ne teslim etti. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim edilen eşyalarla dönüşüm projesine katkı sağlayan gençler, tüm vatandaşları bu projeye destek olmaya davet etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sosyal belediyecilik kapsamında gerçekleştirdikleri böylesi önemli projelere, genç nesillerden katkı sağlanmasının tüm insanlığa örnek teşkil edecek bir davranış olduğunu belirterek, liseli öğrencileri tebrik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum