Reklam

Muratpaşa STK Merkezi Eylül'de açılıyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ikinci etap ihalesi 9 milyon 661 bin TL’ye gerçekleştirilen Doğuyaka Mahallesi’nde inşa edilen Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesinin Eylül ayında tamamlanacağını söyledi..

Muratpaşa STK Merkezi Eylül'de açılıyor
Editör: Karamanca
21 Şubat 2017 - 07:58




Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ikinci etap ihalesi 9 milyon 661 bin TL’ye gerçekleştirilen Doğuyaka Mahallesi’nde inşa edilen Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesinin Eylül ayında tamamlanacağını söyledi.
Antalya Seydişehirliler Kültür Dayanışma Yardımlaşma Kalkınma Derneği Başkanı Asuman İkbal Ulaşan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Ümit Uysal’ı ziyaret etti.
Başkan Uysal, Antalya’daki hemşeri dernekleriyle başta Yöreler ve Renkler Festivali olmak üzere iyi bir çalışma ortamı oluşturduklarını söyledi. Muratpaşa’yı oluşturan her bölgeden, kentten, kültürden kent sakinin, dostluk, kardeşlik, birlikte yaşama duygusunu güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Uysal, bu çabaya destek verdiği için dernek yönetimine teşekkür etti.
Başkan Uysal, bu ortak çabanın bir sonucu olarak ortaya çıkan Sivil Toplum Merkezi inşaatının ikinci aşama ihalesinin de tamamlanıp çalışmalara başlandığını söyledi. İkinci etap ihalenin 9 milyon 661 bin TL’ye gerçekleştirildiğini belirten Başkan Uysal, Doğuyaka Mahallesi’nde inşaatı devam eden Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesinin Eylül ayında tamamlanacağını söyledi.
AESOB eski Başkanı Abdullah Sevimçok adını taşıyacak merkez 13 bin metrekare alan üzerine inşa edildi. 8 bin 666 metrekare kapalı alana sahip ve iki bloktan oluşan merkezde 163 dernek odası, 500 kişilik konferans salonu, 12 çok amaçlı eğitim ve toplantı salonu, yöresel ürünlerini satışı amacıyla farklı üniteler, yemekhane, yarı açık toplantı ve etkinlik alanıyla birlikte kapalı otopark yer alıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum