Akdeniz'de yeni imar yolları açma çalışmaları

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak Adanalıoğlu, Çay ve Çilek mahallelerinde yol açma çalışması gerçekleştirirken, ihtiyaç duyulan alanlarda açılan yollar, ulaşım sıkıntısı çeken vatandaşlara kolaylık sağlıyor..

Akdeniz'de yeni imar yolları açma çalışmaları
Editör: Karamanca
21 Şubat 2017 - 07:36




Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak Adanalıoğlu, Çay ve Çilek mahallelerinde yol açma çalışması gerçekleştirirken, ihtiyaç duyulan alanlarda açılan yollar, ulaşım sıkıntısı çeken vatandaşlara kolaylık sağlıyor.
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni yol açma ve düzenleme programına hız verdi. Kentin 4 bir yanında yoğun mesai harcayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt kaplama, kaldırım imalatı gibi işlemlerinin yanı sıra imarlı yeni yol açma çalışmalarına da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Adanalıoğlu, Çay ve Çilek mahallelerinde yeni yol açma işlemlerini tamamladı. Adanalıoğlu sahil yolu ile Çay Mahallesi 6405 Sokakta yol açma çalışmalarını tamamlayan ekipler, buradaki işlemlerin ardından Çilek Mahallesine geçti. Çilek Mahallesi 63119, 63123 ve 63125 Sokaklarda yol açma işlemlerini bitirdiler. Yeni açılan yollar, ulaşım sıkıntısı yaşayan bölge sakinlerine kolaylık sağlarken, vatandaşlar çalışmalarından ötürü Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Akdeniz’in altyapı hizmetleri bakımından oldukça geri kaldığını söyledi. Mahallelerdeki eksikliklerin sahadaki teknik ekipleri tarafından tek tek tespit edildiğinin altını çizen Aktaş, "Belediyemizin kaynaklarını doğru zamanda doğru iş ve yatırımlara yönlendirmemiz gerekiyor. Bu çerçevede en acil ihtiyaç duyulan hizmetlere öncelik veriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz de sahadaki incelemeleri ve mahallelerden gelen talepler doğrultusunda bir program belirledi. İlçemizin eksik kalan hizmetlerini giderme noktasında her birimimiz gereken özen ve hassasiyeti gösterecektir. Akdeniz, ihtiyaç duyduğu tempolu çalışma ortamına her geçen gün bir adım daha yaklaşmaktadır" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum